Klein-Zundert

Welkom bij Buurtpreventie Klein Zundert

Het buurtpreventie team Klein Zundert is op initiatief van Kees Kustermans en Corné Sanne opgericht met als doel om samen met een team van vrijwilligers, bewoners en politie de buurt veiliger maken door er  voor zorgen dat dieven, inbrekers en vernielers minder gemakkelijk de kans krijgen hun slag te slaan.

Buurtpreventie begint bij u zelf !! 
Door zelf voldoende maatregelen te treffen uw woning voldoende te beveiligen en dieven niet in verlegenheid te brengen toe te slaan. Maar zeker ook door alert te zijn op verdachte situatie bij u in de buurt.

Belangrijk
is dan ook dat u dit soort situatie meldt bij de politie, maar ook bij het preventieteam Klein Zundert.

Hieronder vindt u hoe u ons kunt bereiken en hoe preventiegebied Klein Zundert. Meer uitleg over buurtpreventie in zijn algemeenheid vindt op de hoofdsite onder de optie Buurtpreventie

gemeentebord kleinzundert

Hieronder ziet u welk gebied het buurtpreventie team bestrijkt. Het gebied is opgedeeld in 19 wijken. Elke wijk kent zogenaamde straatcontactpersonen  waar u terecht kun voor vragen, maar zeker voor het melden van verdachte situaties.

Klein Zundert

Een overzicht van de wijken en straatcontactpersonen vindt u onder “Wijkindeling en Contactpersonen

Onlangs zijn er meterkastkaarten en bijbehorende documenten huis aan huis rondgebracht. In deze documenten kunt nog eens nalezen wat buurtpreventie voor u kan betekenen en in welke situatie wat te doen. Deze documenten zijn ook op de hoofdwebsite terug te vinden onder “Buurtpreventie algemeen”.

Ons team is bereikbaar via ons mailadres:kleinzundert@buurtpreventiezundert.nl
Contactpersonen per wijk vindt u onder: “Wijkindeling en Contactpersonen

Mocht u nog vragen of opmerkingen over onze site hebben dan kun u dat sturen naar mail adres van onze webmaster:webmaster.kleinzundert@buurtpreventiezundert.nl

Klz-luchtfoto-klein-zundert-100x63

Reacties zijn uitgeschakeld.